Total Pageviews Huda

Tuesday, 7 January 2014

Things That's Im Scared is ......


Huda paling takut if anything happen to Hamkahaiy.

Ibu mana tak sayangkan anak kan? Semua ibu sayangkan anak mereka. Termasuklah Huda.

Huda paling takut if Hamkahaiy hilang or kemalangan di rumah atau diluar rumah.

Dengan kudrat Huda yang kurus melidi ni.

Nak kejar Hamkahaiy yang hyper-hyper aktif tu.

Memang cepat letih, semput dan tak larat.

So, untuk menyelamatkan Hamkahaiy dari kemalangan di luar rumah.

Huda tak bagi Hamkahaiy keluar. Maybe dalam 1 week tu Huda keluar dalam 3 hari je.

Takut sangat.

Sampai malam-malam pon selalu mimpikan benda-benda pelik.

Celik je mata terus rasa nafas Hamkahaiy.

Alhamdulillah.

Hamkahaiy ni manja orangnya. Selalu nakkan perhatian. Pandai berdikari. Cepat belajar.

Maybe anak orang lain macam tu jugak.

Tapi Huda memang salute Hamkahaiy.

Semua benda dia akan buat sendiri.

Kalau Huda marah, dia datang peluk Huda.

Sejuk hati ni.

Tulah perkara yang paling Huda takut.

Thank You,
Huda.