Total Pageviews Huda

Friday, 17 January 2014

Definisi Kejayan.

Task yang ke 29, lagi 1 hari nak habiskan "Cabaran 30 hari Entry Blog".

Sekejap je masa berlalu.

Apa-apa pun semangat makin kuat.

Kena selalu update blog lah.

Sebelum tidur dan bangun tidur asyik ingat nak update blog je. Hihi.

Haa...dah melalut pulak Huda ni.

Berbalik kepada tajuk task kali ini iaitu Definisi Kejayaan.


Menurut Huda kejayaan ialah sesuatu yang kita dapat grab.

Contohnya bila Huda nak sebuah rumah, Huda akan usaha dan kumpul duit untuk grab sebuah rumah. Dan bila Huda dah dapat beli rumah yang Huda nak. Itulah kejayaan Huda.

Korang pulak, apa impian korang? apa yang korang nak? 

Grab lah dan ianya pasti menjadi milik dan kejayan korang dapat grab!!

Bila dah dapat grab tu..perasaan mesti asyik happy je kan?

Al-maklumlah dah dapat apa yang kita inginkan.

Tak sabarnya Huda nak grab tablet untuk Huda dan Hamkahaiy!!