Total Pageviews Huda

Monday, 6 January 2014

Set Pantang

Ramai ibu-ibu zaman moden ni kurang menjaga tempoh berpantang mereka.

Yelah, semuanya ambil mudah. Esok lusa sakit baru lah menyesal.

"Kenapalah dari dulu akuu tak berpantang betul-betul?"

"Kenapalah dulu aku tak berpantang?"

Nila nasi dah menjadi bubur, sakit tu anda tanggung lah seorang.

Dengan adanya set berpantang Shaklee. Ibu-ibu semua pasti akan puas hati.


VITA-LEA
  • multivitamin dan mineral yang disaluti dengan spirulina memberi tenaga pada kadar segera dan sangat membantu ibu yang menghadapi masalah tidur semasa berpantang.
  • ianya mempunyai imbangan nutrisi lengkap membantu dalam menangani masalah kurang selera, tekanan darah rendah, depresi, kebas-kebas, letih dan lesu, masalah anemia dengan pembentukan sel darah merah dan juga gula rendah.
B-COMPLEX
  • mengandungi kesemua 8 vitamin penting iaitu B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin membantu menambah selera, mengurangkan stress, menghasilkan tenaga dan juga penting untuk replikasi sel darah merah sekiranya letih dan lesu.
SUSTAINED RELEASE VITA-C
  • mengukuhkan sistem imunisasi, mengurangkan stress dengan membantu kelenjar adrenal mengawal penghasilan hormon stress dalam tubuh disamping membantu membina kolagen dan membantu mempertingkatkan peredaran kulit kepada disebabkan rambut gugur.
ZINC
  • meningkatkan rasa makanan dan deria bau, mengukuhkan akar rambut ketika berpantang kerana kebiasaan rambut gugur terjadi kepada wanita yang menyusukan anak dan masih berpantang.
JOM DAPATKAN SET BERPANTANG SEKARANG!!

Hubungi Huda di :

Call / SMS / Whatsapp / WeChat : 0179863963
E-mail : n_hudalias@yahoo.com.my
Facebook : Vitamin Boutique Cantik Paka