Total Pageviews Huda

Sunday, 5 January 2014

Superb Week!!

Haa....perkara terbaik yang berlaku kepada Huda pada minggu ini ialah jeng jeng jeng.

Suprise pulak rasanya kan. Hahaha.

Sebenarnya Huda agak blur nak tulis apa. Hehehe.

Ok. Ok. Huda ceritakan kat korang semua.

Actually banyak perkara berlaku kat Huda pada minggu ini.

Dan perkara terbaik ialah closed deal dengan kawan sekolah Huda.

Alhamdulillah. Cuma tunggu dia bank in je.

Memang kami duk sama kampung (Paka). Tapi susah nak jumpa. 

Maklumlah sorang kerja sana sini, sorang memerap dalam rumah.

Memerap pon income masyukk ma. Haha.

Betul, sikit je orang beli. Ni hanya permulaan.

Struggle! Usaha! Doa! Tawakal! Zikir! 


Semua ni kena jadikan priority.

Haha. Dah macam pakar motivasi lak.

Betul, bila Huda shared dalam blog, semangat Huda makin membuak-buak taw!

Tak percaya? Cubalah!

Lagi satu perkara terbaik yang berlaku pada minggu ni.

Huda dapat tolong kawan-kawan yang mempunyai masalah cara makan vitamin Shaklee.

Lain orang lain caranya.

Huda buatkan jadual pemakanan kat diaorang.

Pakai powerpoint je pon.

Niat Huda ikhlas, membantu.

Mula-mula join Shaklee, asyik nak keuntungan je.

Dah lelama join ni, niat nak duit tu berubah.

Sekarang niat nak tolong kawan-kawan. Tak beli pon takpe.

Asalkan diaorang yang beli dengan SID lain sihat hendaknya.

Huda pon turut gembira dapat tolong korang.

Nanti Huda ceritakan Cara Makan Vitamin Shaklee kat korang dalam entry akan datang ye.

Banyak ni dalam kepala nak siapkan entry.

Maybe lepas "Cabaran 30 Hari Entry" kot.

Ape-ape pun, Huda berterima kasih sangat kat korang yang bertanya cara makan vitamin.

Huda pon dapat ingat sikit-sikit dah.

Your faithfully,
Huda.