Total Pageviews Huda

PENAFIAN


Penafian ini berkaitan blog/laman web milik saya yang berkisar tentang pemakanan kesihatan dan produk Shaklee. Saya hanya berkongsi kebaikan dan keberkesanan produk Shaklee yang saya dan keluarga amalkan. Saya bukan doktor atau pakar perubatan dan harap maklum bahawa blog/laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara.

Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan mahupun dianggap sebagai preskipsi. 

Memandangkan saya ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa kisah yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.

Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan untuk diagnosis dan rawatan perubatan.

Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk meyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidak-cukupan vitamin dan mineral dalam badan. Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang misinterpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/laman web ini.

Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda. 

Hubungi saya di :

whatsapp : 0179863963
e-mail : n_hudalias@yahoo.com.my
fb : vitamin cantik paka