Total Pageviews Huda

Tuesday, 14 January 2014

Huda Obses With....

Jeng jeng jeng.....haha. Berdebar pulak Huda nak taip.

Haa, tajuk entry kali ni. OBSESSION.

Nak tahu apa yang Huda obses sangat??

Jom baca.

1. Hello Kitty

  • Huda sangat sukakan Hello Kitty. Kenapa? Sebab Hello Kitty ni kucing. Yang Huda tak suka kaler Hello Kitty ni, PINK! Yarrgghhhh! Huda akan cari Hello Kitty kaler hijau! Sekarang ni pon dah menimbun Hello Kitty kat rumah ni haa. Dari sebesar-besar Hello Kitty sampailah aksesori pon Hello Kitty. Semua ni Huda simpan dalam satu kotak. Belum dibukak dari plastik taw. Hamkahaiy lah yang suka sepahkan. Semua dah tertogel haa. :'(
2. Gadjet
Ibu punya.

Hamkahaiy punya.
  • Huda suka cuci-cuci mata kat website tengok gadjet-gadjet macam tablet, laptop, handphone. Bukan apa, handphone yang sedia ada ni khas untuk call dan sms je. Asyik nak kena cas je. Dah ada tablet Hamkahaiy sebiji, Huda sebiji. Layan. Sambil-sambil tengokkan Hamkahaiy. Sambil-sambil layan Shaklee. Kan?
3. Car
  • Kereta? Hurm, kenapa Huda sukakan kereta? Sejak dua tiga menjak dah pandai drive and dah ada lesen kereta ni. Huda sukakan kereta. Lagi-lagi Swift. Kereta idaman Huda.Dapat tengok dari tepi pon jadilah. Tapi Huda nekad! Huda nak Swift sebijik. Nak yang sport taw. Tak nak yang cikai-cikai ni. Haha. Melampau tak? Untuk keselesaan Huda dan Hamkahaiy jugak. Jangan korang tengok Huda asyik online and asyik memerap tak membuahkan hasil! Nanti dah ada sebijik depan mata. CASH lagi! Terbeliak mata korang!
4. Rumah
  • Selalu kita tengok, WOW..rumah tu besarnya, cantiknya? Bercermin bagai. Cantik. Sampai kepala pusing 360 darjah. Haha. Dah melampaulah tu pusing 360 darjah. Ibaratnya lah. Kat Paka ni banyak rumah-rumah yang besar-besar dan unik rekaannya. Setiap petang, kalau rajinlah. Huda bawak Hamkahaiy pusing-pusing..sambil tengok rumah-rumah yang cantik tu.
5. Barangan bayi dan kanak-kanak

  • Al-maklumlah semenjak ada anak ni, kalau gi je pasaraya beli keperluan Hamkahaiy. Mulalah mata ngan kaki ni nak pusing je ke arah baju-baju, mainan, buku-buku. Ada je benda nak grab. Sampai Hamkahaiy pon dah terikut. Sampai je TUNAS MANJA Paka ni, mulalah dia naik tangga ke tingkat atas. Cuba itu cuba ini. Haha. Tengok dia, Happy ibu. In sha ALLAH Hamkahaiy. Ibu belikan Banyak-banyak untuk Hamkahaiy ye.

Yang terobses :
Huda.