Total Pageviews Huda

Thursday, 2 January 2014

Restoran Kegemaran Huda.

Hari ni dah 2hb Januari 2014. Kejap je berlalu 01 Januari.

So, untuk task ke-14 hari. Huda siapkan malam ni jugak ye moyangku Deeja.

Excited nak tidur awal. Hehe.

Restoran kegemaran Huda sebenarnya belum ada lagi.

Sebab Huda ni bukan kaki lepak.

Di awal perkahwinan je, suami Huda suka lepak kat Restoran "Kuning" di Kertih.

Suami Huda panggil kedai kedekut sos. Mintak sos selalu tak dapat. Haha.

Restoran ni terletak sebelum traffic light bandar baru Kertih tu. Kalau dari Paka lah. Sebelah kiri.

Kalau korang perasan kedai yg warna kuning dan paling bercahaya. 

Selalu kitaorang makan-makan pastu balik.

Dulu zaman berkereta sebelum balik Kemaman, kitaorang singgah makan kat situ.

Sekarang ni dah takde kereta. So, dah tak pergilah restoran tu.

Datang ambik Huda pon dengan bas. Susah lah nak parking.

Kereta panjang katakan. Hehehe.

Masakan kat restoran ni pon boleh tahan.

Selalu kami order nasi goreng ikan masin. Tak masin sangat dan Hamkahaiy pon suka sangat makan nasi goreng ikan masin.

Tu je lah untuk task kali ini.

Tata semua.

Sekian,
Huda.