Total Pageviews Huda

Wednesday, 8 January 2014

Perkara Yang Membuatkan Huda Tercabar!!

Lagi sekali entry berkaitan dengan Huda.

Perkara yang membuatkan Huda tercabar ialah bila orang kritik Huda depan ramai-ramai orang.

Sebab Huda pernah 'dibuli' oleh geng-geng kolej dulu.

'Dibuli' disini tak bermaksud kena pow duit or kena pukul. Tapi kawan-kawan Huda kepung Huda then wash brain Huda ni.

Dulu Huda ni seorang yang sangat manja. Tak boleh bergantung dengan diri sendiri.

Bila kawan-kawan bersuara, Huda akan nangis. Sensitip. Haha.

Sekarang ni, kau kata lah gajah rimau pon. Aku tetap aku. Wah, dah macam tajuk lagu pulak. Hihi.

Masa Huda kerja kt site. Ramai boys. Mulut macam paparazi.

Mengata itulah inilah. Ada je yang dia xpuas hati.

Huda tak boleh dengan dia ni. Bikin gua panas jek. Haha.

Memang Huda akan lawan lah. Berlakulah perang mulut antara kami.

Gaduh hari ni. Besok baik balik. Macam peribahasa "anjing dengan kucing" lah.

Tapi sekarang dah tak kerja. Aman hidupku. Tak perlu berperang lagi. Haha.

Berperang dengan Hamkahaiy pulak ni ha..

Tapi bila difikirkan balik. Entry ni berkait ke idok dengan tajuknye?

Harap-harap berkait lah ye. Hihi.

Tu je la untuk entry task hari ke-20.

Selamat menunggu next entry.

Dicoret oleh :
Huda.