Total Pageviews Huda

Wednesday, 25 December 2013

Cara-cara Menjadi Ahli Shaklee

Cara-cara mendaftar keahlian Shaklee ada tiga cara :

1) daftar kat shaklee2u.

  • shaklee2u ni baru je lagi boleh guna, maybe dalam 2 bulan gitulah. Memang cepat dan senang guna. Semua secara online. Bak kata orang "Semua Di Hujung Jari". Memang superb and faster!! Stok takde pon company update. So kita tak kan miss lah perkembangan company.


2) upline atau mak yang daftarkan. Mak daftarkan ni boleh secara manual atau secara shaklee2u.

  • haa...ni kerja senang bagi korang yang daftar melaui mak-mak ni. Bayar je yuran keahlian, pastu mak korang akan daftarkan. Betul lah kata orang 'No Money No Talk'!! Tapi dengan yuran yang semua orang mampu ni dapat mengaut keuntungan. "Man Jadda Wa Jadda"!!


3) daftar secara manual.

  • daftar secara manual ni Huda pon agak confuse sebab tak tahu sekarang ni company benarkan atau tidak. Tapi tak silap Huda, boleh lagi. Cuma tak berapa digunakanlah. Dah ada shaklee2u pon, buat apa susah-susah e-mail bagai. Hehe. Tapi Huda dulu daftar secara manual.
4) daftar di blog. (Huda belum update lagi)
  •  ni lagi memudahkan customer yang berminat nak jadi new SID. Kebetulan duk baca-baca entry tu, pastu dengan pengambilan supplement Shaklee yang berkesan. Boleh je teruskan jadi SID Shaklee. Tak nak jual boleh je makan hari-hari untuk sekeluarga.
Sekian, task tergendala melaporkan. Frustttt..dah lompong :(