Total Pageviews Huda

Saturday, 23 November 2013

Print Screen

Salam mommies.

Kat group Whatsapp Creams Shaklee hari ni duk sembang pasal macam mana nak 'print screen'.

So, Huda dapat satu idea nak tulis entry pasal 'print screen'.

Zaman sekarang ni ramai yang pakai android. Tak kira apa brand / jenama phone.

Kebanyakan pakai samsung, ninetology(function lebih kurang samsung jugak) dan sebagainya.

Cara nak 'print screen' senang je.

Tekan butang 'power' dengan 'volume down' (yang ade kat sebelah kiri phone / tab).

Done 'print screen'.

Senang je kan? Hehe.

Actually, Huda pun baru je pandai 'print screen' malam tadi.