Total Pageviews Huda

Friday, 22 November 2013

Pengalaman Merasai Collagen Shaklee

Huda nak share rasa Collagen Powder Shaklee. Rasanya tak macam Huda bayangkan.

Huda bayangkan rasa hanyir ikan tapi exactly takde langsung rasa hanyir @ bau hanyir ikan tu.

Huda hanya ambil 1/3 sachet je setiap malam.

Hari pertama Huda minum Collagen Powder ni. 

Huda hanya kacau dengan air masak je. 

Rasanya agak payau dan agak tak boleh nak telan. 

Tapi tetap telan!

Hari kedua lupa nak minum sebab keletihan kejar Hamkahaiy yang asyik lari-lari ke sana sini.

Hari ketiga Huda minum campur dengan sunquick. 

Lebih senang nak telan. 

Rasa tak cukup 1 cawan tu. 

Nak tambah lagi. Hehe.

Hari Ketiga pun Huda lupa nak minum. 

Hehe. Apalah asyik lupa je.

Kat rumah nenek ni kena jimat elektrik sebab elektrik ditarik dari rumah bapa saudara Huda.

Nanti 'overloaded' pulak. 

So tutup lampu selepas isya'. 

Dah tutup lampu mata pun makin layu. 

Last-last terlelap.

Bangun-bangun pagi teringat kat Collagen Powder Shaklee sebab tengok kulit kt lengan makin lembab.

Hari keempat minum Collagen Powder Shaklee dengan sunquick jugak.

Kali ni lepas je minum, perut bergelora. 

Agaknya sunquick terlebih sebab Huda tuang gitu je. 

Takde sukat-sukat pakai sudu. Hehe.

So...tunggu malam ni pulak nak minum Collagen Powder Shaklee. 

Dah ada perubahan so berbaloilah habiskan duit pun.

Yeyyy...tak sabarnya nak makin cerah dan awet muda.

Nak try set budjet pun boleh. Jom-jom order dengan Huda.

Hubungi Huda di :
Call / SMS / Whatsapp : 0179863963
Facebook : vitamin cantik paka
E-mail : n_hudalias@yahoo.com.my