Total Pageviews Huda

Saturday, 16 November 2013

Kenapa Collagen Menjadi Pilihan?

Selamat petang semua.

Hamkahaiy still tidur so sambil2 rileks dan layan korean drama tiba-tiba rasa nak post entry pulak.

Dalam pukul3 tadi collagen powder yg Huda order dengan "moyang" Huda akhirnya sampai. 

Dah 3 hari menunggu.

Asyik tanya je customer ni. 

Sebab apa customer tak sabar nak cuba collagen powder ni?

Ada sebabnya. 

Huda sendiri tengok customer Huda ni agak cantik jugak lah orangnya, berkulit putih, tinggi lampai orangnya. 

Orang kata cukup pakej nak jadi model lah.

Okey. 

Berbalik kisah sebab apa customer Huda ni nak sangat cuba Collagen Powder.

Katanya ada sorang kawan berdekatan pejabat diaorang makan kolagen. 

Dulu kawannya ni hitam manis. 

Perempuan semua nak cantik kan? Even dah putih nak lagi nampak putih.

Even customer Huda beli by sachet. 

Huda pun tahu bukan semua mampu nak beli sekotak.

Semua perempuan nak cantik, even lelaki pun nak kelihatan cantik. 

Cantik untuk lelaki tak bermaksud cantik macam perempuan.

Cantik bagi lelaki ni diaorang nak pastikan kulit diaorang tak berminyak, bersih, cerah & sekata.

Huda tahu pun sebab suami Huda sendiri nak kelihatan cantik / bersih.

Orang lelaki ni sebenarnya suka menjaga kebersihan diri. 

Dan mereka ni lebih sensitif pasal kebersihan berbanding perempuan.

So, siapa tak nak cantik kan? Nak cantik luar kena jaga dalamnya juga.

Amalan mengambil supplement-supplement tambahan amat digalakkan.

Berminat untuk mencuba Shaklee Collagen Powder? Set Budjet juga ada.

Boleh hubungi Huda di :
Call / SMS / Whatsapp : 0179863963
Facebook : vitamin cantik paka
E-mail : n_hudalias@yahoo.com.my