Total Pageviews Huda

Wednesday, 16 October 2013

Shaklee Collagen Powder



Untuk rasa lebih sihat, kulit lebih muda menawan

Shaklee Collagen Powder merupakan 
- suplemen kolagen hebat 
- yang mengandungi 4,000mg proprietari kolagen RSS (Red Snapper Scale) 
- kolagen yang berkualiti tinggi 
- tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. 

Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utama di dalam Collagen Powder Shaklee iaitu: 
1) ekstrak biji benih Camellia japonica
2) ekstrak Pfaffia
3) kolagen ikan
4) ekstrak kerangkerangan
5) Lactobacillus acidophilus
6) vitamin C
7) vitamin B 
yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Shaklee Collagen Powder berbeza dengan produk collagen yang lain di pasaran ialah kerana ianya all natural :

√ Takde gula

√ Takde perasa

√ Takde pewarna

Jadi tak bolehlah nak expect rasa vanila ke... berry ke...  chocolate ke...

Disebabkan Collagen Shaklee ni takde gula, jadi ianya selamat untuk dibuat masker. Ini juga antara sebab utama kenapa saya berani claim yang Collagen Shaklee ini adalah produk Collagen terbaik di pasaran.

Dalam Collagen Shaklee ni bukan ada benda pelik sangat. Yang macam ekstrak sisik ikan merah, kerang, bunga dan satu yang jadi concern ibu, ialah sejenis tumbuhan bernama pfaffia yang ala-ala herba Alfafa.

Collagen ni bukan susu taw. Kita bancuh serbuk ni dengan air. Oh, rasa dia memang hanyir ikan. Lengkap dengan bau sekali. Tapi benda elok memang tak semua sedap, betul tak?
Ubat sekalipun, bukannya sedap, tapi kita telan juga untuk sihat.

Jadi Collagen ni tak lah sedap mana pun, tapi telan juga untuk cantik dan sihat luar dalam.
Tips saya, saya bancuh bersama air Ribena atau air oren. Air kopi & teh banyak kafein so elakkan campurkan dengan Collagen ni. Bancuh sikit je supaya boleh teguk dengan pantas.

Masa minum tu saya tahan nafas. Ala-ala nak makan ubat lah. Cepat-cepat gulp gulp gulp. Lepas habis je, cuci tekak dengan air Ribena atau air berperisa lain.

Done.

Terus selesai.

Hihi.




Lepas tu sisa-sisa serbuk yang ada kat sachet tu, larutkan sikit dengan air kosong, dan sapu kat muka sebagai masker.

Wah! Tegangnya rasa kulit. Kalau pakai consistent, boleh la dapat kulit gebu menawan kan ;)

Perubahan yang saya alami, yang paling ketara... Saya puas hati bila kulit dekat area kuku saya dah tak mengelupas. Bab makin cerah tu tak pasti pulak sebab tak ambil gambar sebelum saya guna Collagen Shaklee.

Plus.. Memang biasa orang yang tak kenal saya, akan ingat saya ni range umur budak sekolah sebab nampak terlalu muda. Siap kalau saya dukung anak, orang tanya ni adik ya? Ahaks! :P




Gambar ni saya jumpa dalam my FB di share oleh member sendiri yang buat xray. Nampak tak bintik-bintik kecil yang bertaburan di dalam badan pesakit ini? Agak2 apa yea?

YES.. They are SUSUK..memang diakui Mrs ini tersangatlah cantik persis model. Namun kecantikannya terbongkar melalui XRAY ini. Cantik yang tak asli rupa-rupanya. Tahu tak hukum BERSUSUK? ia HARAM untuk orang-orang ISLAM. NAUZUBILLAH..moga kita dijauhkan dari perkara-perkara yang dilarang oleh ALLAH S.W.T.

Nak cantik tak perlu melalui proses yang HARAM. Bersepah cara yang TERBAIK dan SELAMAT. Paling mudah...ambillah supplement. Supplement bukan sahaja untuk cantikkan luaran, malah untuk dapatkan cantik luaran semestinya kena cantik dalaman dahulu and YES...supplement can help a lot.

Nak kulit cantik?? Flawless?? plus badan yang segar?? Sila amalkan COLLAGEN SHAKLEE or VIVIX. Dua-dua ni adalah anti penuaan. TAPI bukanlah bila minum COLLAGEN or VIVIX kita tak tua-tua, jangan salah faham yea..semua akan jadi tua, lumrah alam tak boleh nak ubah. Tapi kita boleh mengubah PEMAKANAN or PEMAKAIAN kita untuk kelihatan muda di usia tua.

Sempena bulan Oktober ni, Shaklee buat promosi Collagen Powder. Dengan setiap pembelian 6 kotak, anda akan mendapat :-

  • PERCUMA sekotak Collagen Powder bernilai RM298 (BUY 6 free 1)
  • PERCUMA Kos Penghantaran
  • PERCUMA CoQ Health bernilai RM124 (supplement khas untuk kesihatan jantung dan untuk golongan yang mudah penat)
  • PERCUMA keahlian Shaklee bernilai RM65
  • CASH BONUS bernilai lebih RM110 dari Shaklee
  • ** Jumlah keseluruhan BONUS untuk anda ialah RM597!



Ibu-ibu menyusu diluar  sana nak cantik luar dan dalam juga? Jom cuba, pasti berbaloi.

Hubungi saya di :

whatsapp : 0179863963
e-mail : n_hudalias@yahoo.com.my