Total Pageviews Huda

Thursday, 6 February 2014

Keahlian Shaklee

Seperti yang korang tahu, SID Shaklee tumbuh bagai cendawan selepas hujan.

Tapi adakah mereka semua ni menjual Shaklee?

Tidak.

Ada juga di kalangan mereka menjadi ahli Shaklee kerana :
  1. untuk penjagaan kesihatan diri sendiri
  2. untuk penjagaan kesihatan anak-anak
  3. untuk penjagaan kesihatan suami / isteri
  4. untuk penjagaan kesihatan emak dan ayah
Dan seperti yang korang tahu Shaklee mengeluarkan produk supplement, beauty, home and kitchen.

Bukan hanya penjagaan diri perlu dititikberatkan, tetapi kebersihan kawasan sekitar turut memainkan peranan.

Yang paling best join Shaklee ni sebab BONUS jika membuat pembelian 150UV dan ke atas.

Sape nak bagi free BONUS berbentuk duit kat kita kan?

First BONUS yang huda dapat RM33++. Walaupon hanya RM33++, tetapi nikmatnya dapat BONUS dengan USAHA kita selama sebulan amat berbaloi-baloi.

Jangan sangka RM33++ jumlahnya sedikit. Bagi Huda RM33++ dah cukup utk beli susu Hamkahaiy sebulan.

Alhamdulillah, syukur padamu Ya ALLAH.

Untuk bulan Januari 2014, Huda dapat RM92 (nilai digenapkan). Bertambah-tambah.

Macam lagu Altimet tu, bertingket-tingket. Haa....nampak tak kat situ?

Masih nak lengah-lengahkan?


Korang tak nak merasa ke BONUS hasil USAHA sendiri?

Berminat menjadi AHLI SHAKLEE?

Hubungi Huda di:
Call : 0179863963